Συνολικές προβολές σελίδας

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Επίσκεψη


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΕΛΛΑΙΩΝ ΣΕ ΠΑΣΧΟΝΤΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΣ
Εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους 2020, πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή (22-12-2019) επίσκεψη από τέσσερα (4) μέλη του Συλλόγου Σελλαίων, ήτοι: τον Πρόεδρο του Συλλόγου μας , Νικόλαο Στρατικόπουλο, τον Αντιπρόεδρο Φώτιο Τζαβέλλα, τον Ταμία Παναγιώτη Αθ. Τζαβέλλα και το μέλος του Συλλόγου Δημήτρη Δημητρόπουλο, επίσκεψη στον μακροχρόνια πάσχοντα συμπατριώτη μας και μέλος του Συλλόγου Παναγιώτη Αναστ. Σταθακόπουλο που νοσηλεύεται σε ίδρυμα αποκατάστασης στην Αργυρούπολη Αττικής.
Η χαρά που ένιωσε ο Τάκης του Μακρή ( έτσι τον γνωρίζουμε όλοι οι Σελλαίοι ) ήταν απερίγραπτη όταν μας αντίκρισε και τους τέσσερις (4) συμπατριώτες του στο δωμάτιο του.
Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής μας εκεί, ήθελε να του μιλάμε και να μας μιλάει για το χωριό μας, για τους Σελλαίους, για τα μαθητικά μας χρόνια, για τους δασκάλους του σχολείου μας, για τα παιχνίδια που παίζαμε όταν ήμασταν μικρά παιδιά (σντρόλια, καραβάνα, κάστρο, κρυφότοπο, πεντόβολα, κτλ).
Ήταν τόσο ζεστή και τόσο όμορφη η ατμόσφαιρα καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης που μείναμε κοντά του, που δεν θέλαμε ούτε εμείς να φύγουμε ούτε ο Τάκης ήθελε να τον αποχωριστούμε.
Ανταλλάξαμε από καρδιάς θερμές ευχές για καλά Χριστούγεννα,  Καλή Χρονιά και να έχει καλή ανάρρωση.
Η ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
 (της εφημερίδας του Συλλόγου μας)


                                                                                ...../.....
Λαογραφικό Μουσείο Τριπύλης